ALLTID

Varför vill man alltid ha allt när man inte kan? Absolut; jag har råd att köpa den här jackan men det är ingenting jag borde prioritera. Just nu försöker jag spara in på varje krona så det inte blir för tufft sen när mammadagarna drar igång. Dock svårt när det finns så otroligt mycke fint och att jag inte handlat kläder (ordentligt) på snart ett år… Jag har rensat min garderob oerhört mycket och skänkt bort mer än halva garderoben men köper inget nytt förena jag verkligen verkligen ”behöver” det. Gummistövlarna var något jag inte klarar mig utan. Speciellt inte den här årstiden. Ni får se vilka det blev sen när jag fått hem dom :) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.