VIKT

Jag förstår varför det är ett känsligt ämne. Jag har varit smal i hela mitt liv. Då menar jag inte ”vanligt” smal. Jag har sett sjukligt smal ut och blivit mobbad för det i princip hela mitt liv. Folk har kallat mig allt från pinne,skelett till tandpetare. Men det är något jag fått leva med och försökt gömma under mattan. Trots att jag grät mig till sömns vissa nätter så struntade jag i vad alla sa till mig dag in och dag ut. Idag är jag så glad över min kropp. Att äntligen se ut som en normal människa och ingen som hittar på massa namn om min kropp. Just nu känner jag mig väldigt tjock, men ja inte konstigt.. jag bär på en bebis som är redo att kläckas vilken sekund som helst. Har blivit lite extra rund runt mitt ansikte och höfterna har väl växt till sig lite; men äntligen! Jag är så glad över min kropp! Å stolt över mig själv, att jag inte lät alla öknamn påverka mig till någon ätstörning eller liknande. Jag hoppas inte min dotter kommer behöva gå igenom samma sak. Va stolta över er kropp! Tycker ni om den! Visa det!! 

En reaktion på ”VIKT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.