VIKT

Jag frstr varfr det r ett knsligt mne. Jag har varit smal i hela mitt liv. D menar jag inte ”vanligt” smal. Jag har sett sjukligt smal ut och blivit mobbad fr det i princip hela mitt liv. Folk har kallat mig allt frn pinne,skelett till tandpetare. Men det r ngot jag ftt leva med och frskt gmma under mattan. Trots att jag grt mig till smns vissa ntter s struntade jag i vad alla sa till mig dag in och dag ut. Idag r jag s glad ver min kropp. Att ntligen se ut som en normal mnniska och ingen som hittar p massa namn om min kropp. Just nu knner jag mig vldigt tjock, men ja inte konstigt.. jag br p en bebis som r redo att klckas vilken sekund som helst. Har blivit lite extra rund runt mitt ansikte och hfterna har vl vxt till sig lite; men ntligen! Jag r s glad ver min kropp! stolt ver mig sjlv, att jag inte lt alla knamn pverka mig till ngon tstrning eller liknande. Jag hoppas inte min dotter kommer behva g igenom samma sak. Va stolta ver er kropp! Tycker ni om den! Visa det!! 

En reaktion på ”VIKT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.