Hallå i stugan

Idag åkte jag och Filippa buss för första gången tillsammans. Var lite nervös igårkväll att jag skulle försova mig eller inte hinna med bussen … knäpp jag är va? Det gick ju helt galant. Vi var på BVC och min lilla älskling växer och får i sig all näring hon behöver och håller sin kurva superfint. Det är otroligt skönt att få bekräftat att hon får mat och mår bra. Då mår jag bra. På tal om det så har jag åkt på feber. Men det beror troligtvis på att jag producerar för mycke mjölk. Det kallades för mjölkstockning … då kan man tydligen få frossa och feber. Typiskt. Tur det finns bra läkemedel! Har varit hemma ett litet tag och hunnit få henne att somna igen. Hon sover och sover. Ser väldigt skönt ut.. det dröjer nog väldigt länge innan jag kommer kunna sova en hel natt. Men vet ni vad? Det gör ingenting för varje gång  hon väcker mig får jag ju gosa. Det är jobbigt att ta sig upp men när jag väl är uppe blir jag pigg! När hon sover om dagarna sover jag. Det är rutinen. Det funkar hittills och jag njuter varje sekund. 

Snart kommer Björns mamma och pappa hit för middag. Tur alvedonen börjat värka. 

Hoppas ni har haft en fin dag! Hoppas snön kommer tillbaka! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.