Hall i stugan

Idag kte jag och Filippa buss fr frsta gngen tillsammans. Var lite nervs igrkvll att jag skulle frsova mig eller inte hinna med bussen … knpp jag r va? Det gick ju helt galant. Vi var p BVC och min lilla lskling vxer och fr i sig all nring hon behver och hller sin kurva superfint. Det r otroligt sknt att f bekrftat att hon fr mat och mr bra. D mr jag bra. P tal om det s har jag kt p feber. Men det beror troligtvis p att jag producerar fr mycke mjlk. Det kallades fr mjlkstockning … d kan man tydligen f frossa och feber. Typiskt. Tur det finns bra lkemedel! Har varit hemma ett litet tag och hunnit f henne att somna igen. Hon sover och sover. Ser vldigt sknt ut.. det drjer nog vldigt lnge innan jag kommer kunna sova en hel natt. Men vet ni vad? Det gr ingenting fr varje gng  hon vcker mig fr jag ju gosa. Det r jobbigt att ta sig upp men nr jag vl r uppe blir jag pigg! Nr hon sover om dagarna sover jag. Det r rutinen. Det funkar hittills och jag njuter varje sekund. 

Snart kommer Bjrns mamma och pappa hit fr middag. Tur alvedonen brjat vrka. 

Hoppas ni har haft en fin dag! Hoppas snn kommer tillbaka! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.