Verkligheten.

Det blir stökigt väldigt snabbt. Jag är annars väldigt noga att hålla städat hemma. Det här får jag panik av. Dock städade jag det på mindre än 10 min när Filippa sov. Man måste verkligen hålla igång hela tiden och se till att städa då och då. Jag tror det kommer bli dubbelt så jobbigare när hon är äldre och springer runt överallt! Men; det här ju till! Så länge inte mitt puder (som på bilden) går sönder och lämnas kvar… allt smått måste man ha uppsyn över. Läskigt hur lätt en bebis kan sätta i halsen… Jag ska gå en kurs om hur man räddar liv på småttingar. Även fast jag har sett på film och videor hur man gör så vill jag pröva på själv. Allt för lillen. Nu ska jag och Filippa fortsätta gosa! Kramar 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.