LESS

Att det alltid ska vara något. 40 graders feber och ett svidande bröst? Ja men varför inte. Stackars Filippa hopppar när jag ammar för att jag skakar så haha. Ja, det är faktiskt synd om mig. Jag tycker faktiskt det. Men; om någon dag går det ju över… jag kan va fått en inflamation i kroppen och jag tror vi kommer behöva åka in till akuten (igen) å jag tänker INTE sitta där i flera timmar. Vägrar. Fruktansvärt segt.  Men vi kanske ska försöka se till att vara där klockan 06:00 och håller tummarna att det inte är så mycke folk… 

Annars är det väldigt mysigt att kolla film efter film och höra hennes snarkningar. Hoppas ni har det bra! Klä er varmt! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.