Psyket nsta…?

Igr innan jag skulle sova hrde jag ngon som sjng.. klart och tydligt. Men sen tnkte jag efter att jag hromdagen hade 40 graders feber och troligtvis inbillar mig. Men otckt r bara frnamnet. Det hr har hnt mig flera gnger. Ni vet nr man tror man hr en ambulans/polisbil … fast den kt frbi fr flera minuter sen.. ungefr s. Ja, jag vet inte hrni, ngot fel r det. Kanske blir stammis p psyket istllet fr Danderyds sjukhus… 

p tal om ngot helt annat ; det hr var faktiskt vldigt fint. (Fuskpls). Men jag har svart vagn. Tror inte det blir lika stt d. Kanske med en svart pls? Vad tycker ni? https://www.annasbabyshop.se/se/minniemonroe-sufflett-pals-varg.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.