Psyket nästa…?

Igår innan jag skulle sova hörde jag någon som sjöng.. klart och tydligt. Men sen tänkte jag efter att jag häromdagen hade 40 graders feber och troligtvis inbillar mig. Men otäckt är bara förnamnet. Det här har hänt mig flera gånger. Ni vet när man tror man hör en ambulans/polisbil … fast den åkt förbi för flera minuter sen.. ungefär så. Ja, jag vet inte hörni, något fel är det. Kanske blir stammis på psyket istället för Danderyds sjukhus… 

på tal om något helt annat ; det här var faktiskt väldigt fint. (Fuskpäls). Men jag har svart vagn. Tror inte det blir lika sött då. Kanske med en svart päls? Vad tycker ni? https://www.annasbabyshop.se/se/minniemonroe-sufflett-pals-varg.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.