RUTINER

Det hr med nyfdd bebis (dock r hon 3 veckor och tre dagar) men iallafall. Det hr med att f in rutiner r faktiskt svrare n man tror. Man mste verkligen hlla koll p klockan, nr hon fick mat senast, hur lnge hon sover osv. Varfr det r lite krngligt r fr att ingen dag r sig lik. Damen bestmmer helt sjlv sina tider.. dock har det varit jobbigt i brjan dr efter BB och sen kte jag p hg feber men frhoppningsvis nu s ska vi f lite mer ordning p tiderna. Igr somnade hon inte frens klockan 2. Dock var jag vldigt pigg s mig gr det ingenting. Trkigt att inte kunna somna brevid Bjrn bara. Men vissa saker fr man offra hr i livet nr man har bebis. Det r ju inte fr alltid :) 

Lilla liten har ju bestmt sig fr att napp r vldigt mumsigt. Problemet r ju att hon inte riktigt fattar hur hon ska ha kvar den i munnen och blir riktigt frbannad nr den ker ut… r det ngon som lser min blogg som har ngot bra tips eller ska man bara vnta och se? Kan inte tnka mig att ngot annat n att bara ge tillbaka den tills hon fattar :) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.