RUTINER

Det här med nyfödd bebis (dock är hon 3 veckor och tre dagar) men iallafall. Det här med att få in rutiner är faktiskt svårare än man tror. Man måste verkligen hålla koll på klockan, när hon fick mat senast, hur länge hon sover osv. Varför det är lite krångligt är för att ingen dag är sig lik. Damen bestämmer helt själv sina tider.. dock har det varit jobbigt i början där efter BB och sen åkte jag på hög feber men förhoppningsvis nu så ska vi få lite mer ordning på tiderna. Igår somnade hon inte förens klockan 2. Dock var jag väldigt pigg så mig gör det ingenting. Tråkigt att inte kunna somna brevid Björn bara. Men vissa saker får man offra här i livet när man har bebis. Det är ju inte för alltid :) 

Lilla liten har ju bestämt sig för att napp är väldigt mumsigt. Problemet är ju att hon inte riktigt fattar hur hon ska ha kvar den i munnen och blir riktigt förbannad när den åker ut… är det någon som läser min blogg som har något bra tips eller ska man bara vänta och se? Kan inte tänka mig att något annat än att bara ge tillbaka den tills hon fattar :) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.