Jag lever

I sndags var vi p julmarknad. Jag, Bjrn , Julia och Filippa lg i vagnen. Det var vldigt kallt d det blste och snade vldigt mycket. Men det var mysigt i alla sm stugor och kpte lite polka och brnda mandlar. Tog tyvrr inga bilder. Det var s kallt att hlla i mobilen. Julia fotade oss iallafall. Kisar pga ”stormen” haha! 
 Det r kanske inte prio det hr med bloggen nr det gr som det gr hr hemma. Men amningen blir bttre och bttre. Har dock fortfarande vldigt ont i ens brstet. Men jag kmpar p.. 
Idag r jag och Filippa pvg till BVC igen. Sov tre timmar inatt. r inte s superpigg men jag fr sova nr jag kommer hem. Det som r det bsta med att vara mammaledig. Inga tider att passa! Snn r tillbaka ocks; s mysigt! (: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.