Jag lever

I söndags var vi på julmarknad. Jag, Björn , Julia och Filippa låg i vagnen. Det var väldigt kallt då det blåste och snöade väldigt mycket. Men det var mysigt i alla små stugor och köpte lite polka och brända mandlar. Tog tyvärr inga bilder. Det var så kallt att hålla i mobilen. Julia fotade oss iallafall. Kisar pga ”stormen” haha! 
 Det är kanske inte prio det här med bloggen när det går som det går här hemma. Men amningen blir bättre och bättre. Har dock fortfarande väldigt ont i ens bröstet. Men jag kämpar på.. 
Idag är jag och Filippa påväg till BVC igen. Sov tre timmar inatt. Är inte så superpigg men jag får sova när jag kommer hem. Det som är det bästa med att vara mammaledig. Inga tider att passa! Snön är tillbaka också; så mysigt! (: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.