3 för 2

Älskar newbiebutiken <3 säg någon med bebis som inte köper kläder därifrån? Otroligt bra pris och sååå mycket sött! Jag är annars väldigt svag för Livly också. Allt smått är mysigt. Idag var jag och Björn i Mal Of Scandinavia. Vi åt mat och handlade julklappar och han till och med handla mat på Ica. När vi kom hem fick jag fruktansvärt ont i mitt andra bröst helt plötsligt. Jag skyndade mig att duscha med varmt vatten på så smärtan skulle försvinna. Men det hjälpte inte.. så började man böla igen pga smärtan. Tog en Ipren och gick och la mig i tre timmar. Tur tjejen sover massor… efter jag vaknade gick det bra att pumpa ut lite mjölk. Sen tvingade jag migsjälv att amma endå. Nu efter andra amningen är det bättre igen… gäller att se till att det inte blir för mycket mjölk helt enkelt… ammade inte på 4h (kanske mer) … 

Hursom; fick vi med oss julklappar hem samt kläder till tjejen. Älskar sparkdräkterna! Så enkla och mysiga, speciellt när man ska byns blöja. Slippa dra av byxor OCH bodyn.. 

Nu ska jag fortsätta försöka natta den här damen. Hoppas ni mår bra<3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.