3 fr 2

lskar newbiebutiken <3 sg ngon med bebis som inte kper klder drifrn? Otroligt bra pris och s mycket stt! Jag r annars vldigt svag fr Livly ocks. Allt smtt r mysigt. Idag var jag och Bjrn i Mal Of Scandinavia. Vi t mat och handlade julklappar och han till och med handla mat p Ica. Nr vi kom hem fick jag fruktansvrt ont i mitt andra brst helt pltsligt. Jag skyndade mig att duscha med varmt vatten p s smrtan skulle frsvinna. Men det hjlpte inte.. s brjade man bla igen pga smrtan. Tog en Ipren och gick och la mig i tre timmar. Tur tjejen sover massor… efter jag vaknade gick det bra att pumpa ut lite mjlk. Sen tvingade jag migsjlv att amma end. Nu efter andra amningen r det bttre igen… gller att se till att det inte blir fr mycket mjlk helt enkelt… ammade inte p 4h (kanske mer) … 

Hursom; fick vi med oss julklappar hem samt klder till tjejen. lskar sparkdrkterna! S enkla och mysiga, speciellt nr man ska byns blja. Slippa dra av byxor OCH bodyn.. 

Nu ska jag fortstta frska natta den hr damen. Hoppas ni mr bra<3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.