TACKSAM

Godmorgon ; hoppas ni sovit gott! För det har jag! Filippa somnade klockan ett och vaknade runt halv sex. Perfekt natt för mig. Precis lagom eftersom jag vilar på dagen också. Det hände något mirakel. Hon somnade om efter att hon fått mat, så nu sover hon djupt igen, Björn likaså. 

Jag tänkte på en sak när jag vaknade i morse. Jag är så otroligt tacksam över det jag har idag. För tio år sedan hade jag aldrig kunnat tro att jag skulle ha en sån fantastisk pojkvän, bo i hus och ha barn. Helt otroligt! Jag har sen tidig ålder velat ha barn väldigt länge. Tror ”suget” kom redan som 18-åring. Men jag lyssnade på magkänslan och väntade , trots att det fanns en stark vilja. Idag är jag glad för det beslutet. Jag har fått göra mitt under dom senaste åren och väntat tills jag har det mer stabilt i livet och hittat migsjälv. 

Jag kan verkligen inte klaga, jag är så lycklig att jag fäller en tår. <3  Nu ska jag dricka upp mitt te och vänta på att Björn eller Filippa ska vakna. Tvn tänker jag inte sätta på; njuter av tystnaden. Kram på er och ta hand om varandra! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.