TACKSAM

Godmorgon ; hoppas ni sovit gott! Fr det har jag! Filippa somnade klockan ett och vaknade runt halv sex. Perfekt natt fr mig. Precis lagom eftersom jag vilar p dagen ocks. Det hnde ngot mirakel. Hon somnade om efter att hon ftt mat, s nu sover hon djupt igen, Bjrn likas. 

Jag tnkte p en sak nr jag vaknade i morse. Jag r s otroligt tacksam ver det jag har idag. Fr tio r sedan hade jag aldrig kunnat tro att jag skulle ha en sn fantastisk pojkvn, bo i hus och ha barn. Helt otroligt! Jag har sen tidig lder velat ha barn vldigt lnge. Tror ”suget” kom redan som 18-ring. Men jag lyssnade p magknslan och vntade , trots att det fanns en stark vilja. Idag r jag glad fr det beslutet. Jag har ftt gra mitt under dom senaste ren och vntat tills jag har det mer stabilt i livet och hittat migsjlv. 

Jag kan verkligen inte klaga, jag r s lycklig att jag fller en tr. <3  Nu ska jag dricka upp mitt te och vnta p att Bjrn eller Filippa ska vakna. Tvn tnker jag inte stta p; njuter av tystnaden. Kram p er och ta hand om varandra! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.