SJUKLING

h vad mitt hjrta brister att se henne sjuk. Som tur var har hon ingen feber. Men hon r troligtvis frkyld. Hennes rst r jttehes och hon lter nppt i nsan. S det blir mycke smn och vrme till lilla tjejen. Inga promenader blir det heller pga kylan. Jag kanske smiter ut en svng med Hugo. Tycker s synd om henne fr att hon inte riktigt frstr varfr … lilla liten. Men vi ska till BVC i morgon som tur var. 

P tal om Filippa s tnkte jag bara frklara varfr jag inte lagt upp bra bilder p hennes ansikte. Jag knner mest att jag vill ha henne inom familj och vnner och vill inte lgga upp s mycket p sociala medier frens jag knner att det knns okej. Just nu knner jag bara att jag vill vara lite extra frsiktigt och det kommer inom sin tid och ngon bild d & d. S jag vill helst att det slutar tjatas om det. (: Hr kommer en video p henne frn igr. Jag satte p musik medans jag drog p lite mascara och tyst blev hon :) 

??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.