SJUKLING

Åh vad mitt hjärta brister att se henne sjuk. Som tur var har hon ingen feber. Men hon är troligtvis förkyld. Hennes röst är jättehes och hon låter näppt i näsan. Så det blir mycke sömn och värme till lilla tjejen. Inga promenader blir det heller pga kylan. Jag kanske smiter ut en sväng med Hugo. Tycker så synd om henne för att hon inte riktigt förstår varför … lilla liten. Men vi ska till BVC i morgon som tur var. 

På tal om Filippa så tänkte jag bara förklara varför jag inte lagt upp bra bilder på hennes ansikte. Jag känner mest att jag vill ha henne inom familj och vänner och vill inte lägga upp så mycket på sociala medier förens jag känner att det känns okej. Just nu känner jag bara att jag vill vara lite extra försiktigt och det kommer inom sin tid och någon bild då & då. Så jag vill helst att det slutar tjatas om det. (: Här kommer en video på henne från igår. Jag satte på musik medans jag drog på lite mascara och tyst blev hon :) 

??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.