ONSDAG

Hej på er<3 Nu är det inte många dagar kvar tills det är nyår. I år ska vi fira in det med Björns mamma och pappa i Waxholm. Lungt och mysigt. Får se hur Filippa reagerar på fyrverkerierna. Tror inte hon kommer mörka någonting hehe. Igår kom Julia hit och sov en natt. Alltid lika mysigt. <3 

Idag har vi varit hos barnmorskan och fått ett avslut så nu är besöken hos henne slut. Tills nästa bebis. Har lyckats tagit ett bad själv idag också med massa bubblor oxh en lushbomb som doftade sååå gott! Dock kliar min kropp sönder nu efteråt.. tror det blev lite för starka dofter för mig. Annars var det kul med rosa vatten.  Nu ska jag hoppa i säng! Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.