Hrda naglar.

Kanske beror det p amningen, vad vet jag? Men mina naglar har iallafall blivit superhrda och vxer som bara den. Vanligtvis brukar mina vara korta och hemska. verlycklig att inte behva ha lsnaglar. Dock kan jag inte ha lngre n shr d jag mrkt att det r strande nr jag tar hand om Filippa. Samt att jag rev henne innan med lnga naglar.. p tal om att rivas s gr hon det med sina sm … jsses .. jag har rivmrken verallt. Man mste i princip fila hennes naglar varje dag.. likas byta blja; bara att gra! Det r s mysigt att ta hand om henne <3 tvtta hennes sm ron och schamponera hennes lilla hr. Njuter av bebisgos till Max hr hemma <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.