Hårda naglar. 

Kanske beror det på amningen, vad vet jag? Men mina naglar har iallafall blivit superhårda och växer som bara den. Vanligtvis brukar mina vara korta och hemska. Överlycklig att inte behöva ha lösnaglar. Dock kan jag inte ha längre än såhär då jag märkt att det är störande när jag tar hand om Filippa. Samt att jag rev henne innan med långa naglar.. på tal om att rivas så gör hon det med sina små … jösses .. jag har rivmärken överallt. Man måste i princip fila hennes naglar varje dag.. likaså byta blöja; bara att göra! Det är så mysigt att ta hand om henne <3 tvätta hennes små öron och schamponera hennes lilla hår. Njuter av bebisgos till Max här hemma <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.