RS-Virus

Det här med hygien har alltid varit A och O för mig. Mina vänner kan ibland tycka att jag överdriver. Men jag är sällan sjuk tack vare det. Sen så är jag inte så extrem som alla tror. Varför folk tycker det är nog för att jag alltid behöver be folk tvätta sina händer när dom kommer hem till mig. Ni hör ju hur det låter. Förstår inte hur svårt det ska vara. Vill ni själva ha in baciller utifrån i ert hem? Är fruktansvärt trött på att tjata på folk gällande det men tänker absolut inte sluta. Ni får tycka jag är fånig men jag vill ha ett rent och fint hem. Tvättar ni händerna får ni grisa hur mycket som helst med det som finns hos mig. En sak som jag också tänker på ofta. Folk som kommer hit som åkt buss och tunnelbana tex .. tänkt när dom sättter sig i vår soffa med den stjärten. På kvällen duschar hela familjen och ska hoppa upp i soffan och ha myskväll med nya pyjamasen … jag kan inte rå för att jag är såhär. Tycker det är äckligt för jag vet hur grisigt det är utanför hemmet… men lite måste man ju leva. Är dock extra försiktig nu när Filippa är så liten. Tvättar ni inte händerna får ni helt enkelt inte röra (: 

Speciellt inte nu när RS-Viruset är allvarligare än tidigare http://rsvirus.se/om-rs-virus/ .  Jag tänker inte riskera min dotters hälsa för att någon är slarvig och inte tvättar händerna eller struntar i ”en liten förkylning”. Det kan ge mitt barn andningsproblem, så nej tack. Varför jag tar upp detta är för att jag dels kände att jag behövde skriva av mig samt att många påpekar detta åt mig. Så snälla sluta kommentera och ifrågasätt detta när det enda jag vill är att skydda mitt barn och hem. Tack för oss <3 

2 reaktioner på ”RS-Virus

  1. Go mama jag är precis likadan!! Strunta i vad dom tycker, det är ditt hem och DIN dotter. Familj, vänner eller bekant, du bestämmer i ditt hus och över ditt barn! Det är en självklarhet att man tvättar händerna (helst spritar också, iaf hos oss!) innan man ska gosa med en liten bebis. Så fortsätt att stå på dig så får dom sura bäst dom vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.