RS-Virus

Det hr med hygien har alltid varit A och O fr mig. Mina vnner kan ibland tycka att jag verdriver. Men jag r sllan sjuk tack vare det. Sen s r jag inte s extrem som alla tror. Varfr folk tycker det r nog fr att jag alltid behver be folk tvtta sina hnder nr dom kommer hem till mig. Ni hr ju hur det lter. Frstr inte hur svrt det ska vara. Vill ni sjlva ha in baciller utifrn i ert hem? r fruktansvrt trtt p att tjata p folk gllande det men tnker absolut inte sluta. Ni fr tycka jag r fnig men jag vill ha ett rent och fint hem. Tvttar ni hnderna fr ni grisa hur mycket som helst med det som finns hos mig. En sak som jag ocks tnker p ofta. Folk som kommer hit som kt buss och tunnelbana tex .. tnkt nr dom sttter sig i vr soffa med den stjrten. P kvllen duschar hela familjen och ska hoppa upp i soffan och ha myskvll med nya pyjamasen … jag kan inte r fr att jag r shr. Tycker det r ckligt fr jag vet hur grisigt det r utanfr hemmet… men lite mste man ju leva. r dock extra frsiktig nu nr Filippa r s liten. Tvttar ni inte hnderna fr ni helt enkelt inte rra (: 

Speciellt inte nu nr RS-Viruset r allvarligare n tidigare http://rsvirus.se/om-rs-virus/ .  Jag tnker inte riskera min dotters hlsa fr att ngon r slarvig och inte tvttar hnderna eller struntar i ”en liten frkylning”. Det kan ge mitt barn andningsproblem, s nej tack. Varfr jag tar upp detta r fr att jag dels knde att jag behvde skriva av mig samt att mnga ppekar detta t mig. S snlla sluta kommentera och ifrgastt detta nr det enda jag vill r att skydda mitt barn och hem. Tack fr oss <3 

2 reaktioner på ”RS-Virus

  1. Go mama jag r precis likadan!! Strunta i vad dom tycker, det r ditt hem och DIN dotter. Familj, vnner eller bekant, du bestmmer i ditt hus och ver ditt barn! Det r en sjlvklarhet att man tvttar hnderna (helst spritar ocks, iaf hos oss!) innan man ska gosa med en liten bebis. S fortstt att st p dig s fr dom sura bst dom vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.