Matmaskin

I början kunde jag känna mig lite som en matmaskin. Hon såg mig och tänkte : maat. Nu har den här lilla flickan börjat se mig mer. Nu vill hon gosa, leka och prata. Det bästa är när hon får tag i mitt ansikte. Hon blir helt knäpptyst och tittar på mig :’) Kärleken till den här lilla tjejen är obeskrivlig. Hela mitt hjärta hoppar till av lycka när jag är med henne. Stackars både Hugo och Björn.. blir lite bortglömda. Men det är inte så lätt när man har världens sötaste bebis som behöver närhet och omvårdnad  :$ <3 

På tal om matmaskin; bilden säger ju allt… ”ge mig mat då”. Hon ligger ju sådär när hon får ersättning och tutte. Klart hon blir förvirrad och tror det är matdags! :D 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.