Matmaskin

I brjan kunde jag knna mig lite som en matmaskin. Hon sg mig och tnkte : maat. Nu har den hr lilla flickan brjat se mig mer. Nu vill hon gosa, leka och prata. Det bsta r nr hon fr tag i mitt ansikte. Hon blir helt knpptyst och tittar p mig :’) Krleken till den hr lilla tjejen r obeskrivlig. Hela mitt hjrta hoppar till av lycka nr jag r med henne. Stackars bde Hugo och Bjrn.. blir lite bortglmda. Men det r inte s ltt nr man har vrldens staste bebis som behver nrhet och omvrdnad  :$ <3 

P tal om matmaskin; bilden sger ju allt… ”ge mig mat d”. Hon ligger ju sdr nr hon fr ersttning och tutte. Klart hon blir frvirrad och tror det r matdags! :D 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.