TIDEN

… flyger iväg! Dom här senaste dagarna har min syster varit hos oss ett tag. Helt fantastiskt att ha henne här. Som om det är menar att vi ska bo tillsammans. Julia ”bodde” hos oss väldigt mycket när vi bodde i roslags Näsby också och jösses vad kul vi hade. Då satt vi ofta uppe länge och spelade rayman. Så ropade vi in Björn när vi inte klarade banorna utan honom och vips så satt vi och spelade alla tre. Många minnen och dagarna och åren bara igår. Idag ”sitter vi uppe” med en bebis istället. Med lite sämre sömn men mysigt är det. F börjar bli så duktig att sova om nätterna så snart tror jag hon kommer sova en hel natt. Hon brukar somna mellan 23-00 och sover oftast till 05-30/06:30 : vilket är väldigt länge (för mig haha) så jämför med att vakna varannan timme kan jag absolut inte säga något ont om sömnen. Nu somnade mitt pyre om igen så jag ska försöka jag med. Godmorgon och godnatt (: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.