TIDEN

… flyger ivg! Dom hr senaste dagarna har min syster varit hos oss ett tag. Helt fantastiskt att ha henne hr. Som om det r menar att vi ska bo tillsammans. Julia ”bodde” hos oss vldigt mycket nr vi bodde i roslags Nsby ocks och jsses vad kul vi hade. D satt vi ofta uppe lnge och spelade rayman. S ropade vi in Bjrn nr vi inte klarade banorna utan honom och vips s satt vi och spelade alla tre. Mnga minnen och dagarna och ren bara igr. Idag ”sitter vi uppe” med en bebis istllet. Med lite smre smn men mysigt r det. F brjar bli s duktig att sova om ntterna s snart tror jag hon kommer sova en hel natt. Hon brukar somna mellan 23-00 och sover oftast till 05-30/06:30 : vilket r vldigt lnge (fr mig haha) s jmfr med att vakna varannan timme kan jag absolut inte sga ngot ont om smnen. Nu somnade mitt pyre om igen s jag ska frska jag med. Godmorgon och godnatt (: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.