Att sova själv.

Jag har märkt att här gör verkligen alla så olika. Inget är rätt eller fel. Jag tycker man gör som man själv känner. 

Jag och Björn har inte varit överens om detta alls och är fortfarande inte det. Han vill börja träna henne att sova själv redan nu. Medans jag (om jag fick som jag ville tills hon är ett år) men kan kompromissa med 6-7 månader iallafall. Varför just jag vill ha henne i sängen är för att jag känner att det är en trygghet för mig. Att ha henne nära. Det gör mig lugn och lycklig i hjärtat. Hon är bara såhär liten en gång i hela livet och jag vill njuta av varje stund. Kärleken jag känner till henne är så obeskrivlig och jag vill njuta av hennes närhet varje minut <3 Hade det så tufft i början också. Tror det är därför jag vill ha henne nära :’) 

21:30 – Får hon sin sista måltid. 

22:00- Nattas hon och somnar inom 15-20 min. 

04:00- vaknar och får receptbelagd ersättning 180ml. 

08:00- vaknar igen och får 120ml, somnar om. 

12:00- vaknar och får 150ml och är vaken för dagen. 

Den rutinen har vi fått in otroligt bra. Varje kväll när hon ska nattas så släcker vi ner hemma, sänker tvn och pratar tystare. Sen får hon sin pyjamas och nattblöja. Så går vi upp till sängen där hennes nattvisor spelas och får gosa med tutte och somnar för natten. Detta har funkar nu i en månad och hoppas det håller i sig! Björn använder napp när han ska natta! 
Jag förstår att Björn kanske känner sig lite utanför. Men jag har förklarat för honom att det finns ingen som han och att det är tack vare honom som vi har vår fantastiska dotter. Jag är glad att vi har 7 år (snart8) i ryggen och kan se tillbaka när det är tufft. 

Det är inte alltid lätt. Inte meningen heller. Livet måste ha lite motgångar. Så länge man tar sig igenom dem tillsammans <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.