Att sova sjlv.

Jag har mrkt att hr gr verkligen alla s olika. Inget r rtt eller fel. Jag tycker man gr som man sjlv knner. 

Jag och Bjrn har inte varit verens om detta alls och r fortfarande inte det. Han vill brja trna henne att sova sjlv redan nu. Medans jag (om jag fick som jag ville tills hon r ett r) men kan kompromissa med 6-7 mnader iallafall. Varfr just jag vill ha henne i sngen r fr att jag knner att det r en trygghet fr mig. Att ha henne nra. Det gr mig lugn och lycklig i hjrtat. Hon r bara shr liten en gng i hela livet och jag vill njuta av varje stund. Krleken jag knner till henne r s obeskrivlig och jag vill njuta av hennes nrhet varje minut <3 Hade det s tufft i brjan ocks. Tror det r drfr jag vill ha henne nra :’) 

21:30 – Fr hon sin sista mltid. 

22:00- Nattas hon och somnar inom 15-20 min. 

04:00- vaknar och fr receptbelagd ersttning 180ml. 

08:00- vaknar igen och fr 120ml, somnar om. 

12:00- vaknar och fr 150ml och r vaken fr dagen. 

Den rutinen har vi ftt in otroligt bra. Varje kvll nr hon ska nattas s slcker vi ner hemma, snker tvn och pratar tystare. Sen fr hon sin pyjamas och nattblja. S gr vi upp till sngen dr hennes nattvisor spelas och fr gosa med tutte och somnar fr natten. Detta har funkar nu i en mnad och hoppas det hller i sig! Bjrn anvnder napp nr han ska natta! 
Jag frstr att Bjrn kanske knner sig lite utanfr. Men jag har frklarat fr honom att det finns ingen som han och att det r tack vare honom som vi har vr fantastiska dotter. Jag r glad att vi har 7 r (snart8) i ryggen och kan se tillbaka nr det r tufft. 

Det r inte alltid ltt. Inte meningen heller. Livet mste ha lite motgngar. S lnge man tar sig igenom dem tillsammans <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.