Mina vänner!

Hej! 

Får alltid lika dåligt samvete när jag inte skriver här. Jag vet att många läser och förväntar sig att jag skriver så förlåt mig. Ska absolut bli bättre! Har haft det lite tufft med Filippa när det gäller mat osv men nu har vi äntligen fått rätt mat till henne. Barnläkarna gjorde världens misstag och är fortfarande frustrerad eftersom jag inte fått en enda ursäkter för besväret och pengarna jag behövt lägga. Sjävklart gör jag ALLT för min lilla tjej. Men behövde köpa en burk för 350:- som jag endast använde en måltid…. 

Man tycker ju att dom borde ha lite mer koll när det gäller en 3månaders bebis… nog om det! 

I lördags var vi och åt lunch på monrads med Björns fina föräldrar och åkte förbi centrum för lite inredningsshopping. Köpte böcker för en tusenlapp haha! För endast inredning, kanske läser det någon gång! Haha! Kan fota vad jag köpt när jag lagt ifrån mig Filippa som sover så gott i min famn :) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.