Mina vnner!

Hej! 

Fr alltid lika dligt samvete nr jag inte skriver hr. Jag vet att mnga lser och frvntar sig att jag skriver s frlt mig. Ska absolut bli bttre! Har haft det lite tufft med Filippa nr det gller mat osv men nu har vi ntligen ftt rtt mat till henne. Barnlkarna gjorde vrldens misstag och r fortfarande frustrerad eftersom jag inte ftt en enda urskter fr besvret och pengarna jag behvt lgga. Sjvklart gr jag ALLT fr min lilla tjej. Men behvde kpa en burk fr 350:- som jag endast anvnde en mltid…. 

Man tycker ju att dom borde ha lite mer koll nr det gller en 3mnaders bebis… nog om det! 

I lrdags var vi och t lunch p monrads med Bjrns fina frldrar och kte frbi centrum fr lite inredningsshopping. Kpte bcker fr en tusenlapp haha! Fr endast inredning, kanske lser det ngon gng! Haha! Kan fota vad jag kpt nr jag lagt ifrn mig Filippa som sover s gott i min famn :) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.