Bebisgos

Hej på er! <3 

Idag åkte jag och Filippa tunnelbana för första gången. Det gick förväntansfullt bra! Vi har varit hemma hos fantastiska Lavendel och hennes dotter Lilly som snart är 7 månader, alltså ungefär 3 mån äldre än Filippa. Helt otroligt vilken fart det är i den lilla krabaten! Sååå mysig och kan i princip stå! Krypa gjorde hon också! Ska bli så häftigt att snart få se Filippa krypa omkring! Vi hade så trevligt som vanligt och tiden flyger iväg. Vi har verkligen alltid saker att prata om. Så fantastisk att ha en vän som är så lik mig när det gäller typ ALLT hehe och har barn! 

Nu ska vi busa klart med Filippa sen ska vi ge sista maten och natta lite tidigare ikväll eftersom den här damen har sovit Max en timme idag och kanske 7 inatt…. 

Hoppas ni har en fin kväll. Sista bilden på tjejerna är helt underbar! <3 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.