Bebisgos

Hej p er! <3 

Idag kte jag och Filippa tunnelbana fr frsta gngen. Det gick frvntansfullt bra! Vi har varit hemma hos fantastiska Lavendel och hennes dotter Lilly som snart r 7 mnader, allts ungefr 3 mn ldre n Filippa. Helt otroligt vilken fart det r i den lilla krabaten! S mysig och kan i princip st! Krypa gjorde hon ocks! Ska bli s hftigt att snart f se Filippa krypa omkring! Vi hade s trevligt som vanligt och tiden flyger ivg. Vi har verkligen alltid saker att prata om. S fantastisk att ha en vn som r s lik mig nr det gller typ ALLT hehe och har barn! 

Nu ska vi busa klart med Filippa sen ska vi ge sista maten och natta lite tidigare ikvll eftersom den hr damen har sovit Max en timme idag och kanske 7 inatt…. 

Hoppas ni har en fin kvll. Sista bilden p tjejerna r helt underbar! <3 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.