Godmorgon

Vilket fantastiskt vder! Vad solen gr en p bra humr! 

Idag ska jag fortstta med vrt lilla projekt hr hemma. Vi har s mycket vi vill gra i huset. Men tid r verkligen pengar i vrt fall just nu. Man fr ta en sak i taget. Vill inte gra fr mycket p en gng heller. Vad ska vi gra sen d? Vi har kommit verens om att inte kpa ngot ”ondigt” dyrt frens vi har betalt hela New York resan. Vilken vi snart gjort. Ska bli s hftigt att ka dit igen men denna gng r Filippa och min syster med oss <3 

Ngot vi mste kp innan r en resevagn.. och Gud hjlp mig vad det finns mnga… fr mnga…. s ni som lser detta och vet ngpn riktigt bra; s sg grna till! Kram p er och ha en fin sndag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.