Godmorgon 

Vilket fantastiskt väder! Vad solen gör en på bra humör! 

Idag ska jag fortsätta med vårt lilla projekt här hemma. Vi har sååå mycket vi vill göra i huset. Men tid är verkligen pengar i vårt fall just nu. Man får ta en sak i taget. Vill inte göra för mycket på en gång heller. Vad ska vi göra sen då? Vi har kommit överens om att inte köpa något ”onödigt” dyrt förens vi har betalt hela New York resan. Vilken vi snart gjort. Ska bli så häftigt att åka dit igen men denna gång är Filippa och min syster med oss <3 

Något vi måste köp innan är en resevagn.. och Gud hjälp mig vad det finns många… för många…. så ni som läser detta och vet nägpn riktigt bra; så säg gärna till! Kram på er och ha en fin söndag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.