Helt slut!

Idag har vi haft finbesök av Lavendel och Lilly. Vi var först en sväng i Täby centrum och åt lunch. Hann även få hem lite kläder till tjejen. I morgon blir det premiär för ett av dem! Ett par små skor! Typ det sötaste jag har sätt! Efter Täby åkte vi hem till oss för lite fika. Nu har tjejen precis somnat för natten så jag tänkte också passa på att sova. Är helt slut! Det tar på energin med småbarn <3 men det hör till! 

Vagnarna ser enorma ut! Men den känns väldigt ”liten” när man själv drar runt på den! 

Det är sååå gulligt när Lilly försöker förstå sig på Filippa. Hon bara skrattar å skrattar. Försöker få tag i hennes huvud och försöker förstå varför hon bara ligger där! Så gulligt! Filippa ligger bara där och ler! Fattar ingenting, haha! Men det dröjer inte länge innan hon gör samma sak tillbaka! Så fort som tiden går! Det gäller att verkligen ta vara på varje minut! Tiden flyger iväg <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.