Helt slut!

Idag har vi haft finbesk av Lavendel och Lilly. Vi var frst en svng i Tby centrum och t lunch. Hann ven f hem lite klder till tjejen. I morgon blir det premir fr ett av dem! Ett par sm skor! Typ det staste jag har stt! Efter Tby kte vi hem till oss fr lite fika. Nu har tjejen precis somnat fr natten s jag tnkte ocks passa p att sova. r helt slut! Det tar p energin med smbarn <3 men det hr till! 

Vagnarna ser enorma ut! Men den knns vldigt ”liten” nr man sjlv drar runt p den! 

Det r s gulligt nr Lilly frsker frst sig p Filippa. Hon bara skrattar skrattar. Frsker f tag i hennes huvud och frsker frst varfr hon bara ligger dr! S gulligt! Filippa ligger bara dr och ler! Fattar ingenting, haha! Men det drjer inte lnge innan hon gr samma sak tillbaka! S fort som tiden gr! Det gller att verkligen ta vara p varje minut! Tiden flyger ivg <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.