Tnder

Det hr med vita och rena tnder har alltid varit A och O fr mig. Jag har sen mnga r tillbaka blekt mina tnder d och d. Nr jag gjorde det frsta gngen hll det i 3 r ungefr. Helt otrolig. Men jag anvnder mig utan ett blekningsgel som jag har ftt av en tandlkare. Till det s har jag en skena som r formad precis som mina egna tnder. Gjorde skenan hos tandlkaren fr ca 5-6 r sedan och anvnder den fortfarande haha. Tvttar rent ordentligt efter varje anvndning. Sen s har jag inte haft skenan varje dag. Man bleker tnderna ca 1-2 veckor varje kvll (sover med den) sen hller det i 3 r! Men man mste sjlvfallet hlla sig borta frn snus,rkning och allt som kan frga tnderna. S gr du ngot av dessa kommer de inte hlla lika lnge. Det kostar 5000:- att gra detta. Men s otroligt vrt det och hller i lngden. Dyrare att hlla p som alla andra gr, bara massa skit som sen frsvinner. Hojta till om ni vill jag ska skriva mer om vad jag exakt anvnder 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.