Tänder 

Det här med vita och rena tänder har alltid varit A och O för mig. Jag har sen många år tillbaka blekt mina tänder då och då. När jag gjorde det första gången höll det i 3 år ungefär. Helt otrolig. Men jag använder mig utan ett blekningsgel som jag har fått av en tandläkare. Till det så har jag en skena som är formad precis som mina egna tänder. Gjorde skenan hos tandläkaren för ca 5-6 år sedan och använder den fortfarande haha. Tvättar rent ordentligt efter varje användning. Sen så har jag inte haft skenan varje dag. Man bleker tänderna ca 1-2 veckor varje kväll (sover med den) sen håller det i 3 år! Men man måste självfallet hålla sig borta från snus,rökning och allt som kan färga tänderna. Så gör du något av dessa kommer de inte hålla lika länge. Det kostar 5000:- att göra detta. Men så otroligt värt det och håller i längden. Dyrare att hålla på som alla andra gör, bara massa skit som sen försvinner. Hojta till om ni vill jag ska skriva mer om vad jag exakt använder 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.