Dagis eller förskola?

Det här ämnet har blivit så otroligt känsligt på senaste tid. Vill absolut inte trampa någon på fötterna men ibland förstår jag bara inte varför man inte får säga dagis idag. För mig är dagis så otroligt mysigt att säga. Det sitter kvar från när jag var liten själv och väcker många fina minnen. Vad spelar det för roll igentligen? Finns väl annat i världen att haka upp sig på… Folk kallar kokosbollar för (ja ni vet) idag fortfarande och vissa saker sitter kvar. Kanske ett dåligt exempel men ni fattar poängen! Jag kommer iallafall att berätta för Filippa att hon ska få gå på dagis när hon är tillräckligt gammal. Sen om hon själv börjar säga förskola det är en helt annan sak men här hemma i vår familj gillar vi att hålla kvar traditioner. Oavsätt vad någon annan tycker! Mina vänner och kollegor säger dagis. Har en vän som jobbat på det och hon bryr sig inte att jag säger dagis. Vet att hon själv tycker det är charmigt. Nog om det, ni förstår min poäng. Så hoppa inte på mig när jag skriver dagis i framtiden! Hihi. Kram och god morgon!

Det här kommer att vara jag förövrigt 🙈 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.