Dagis eller frskola?

Det hr mnet har blivit s otroligt knsligt p senaste tid. Vill absolut inte trampa ngon p ftterna men ibland frstr jag bara inte varfr man inte fr sga dagis idag. Fr mig r dagis s otroligt mysigt att sga. Det sitter kvar frn nr jag var liten sjlv och vcker mnga fina minnen. Vad spelar det fr roll igentligen? Finns vl annat i vrlden att haka upp sig p… Folk kallar kokosbollar fr (ja ni vet) idag fortfarande och vissa saker sitter kvar. Kanske ett dligt exempel men ni fattar pongen! Jag kommer iallafall att bertta fr Filippa att hon ska f g p dagis nr hon r tillrckligt gammal. Sen om hon sjlv brjar sga frskola det r en helt annan sak men hr hemma i vr familj gillar vi att hlla kvar traditioner. Oavstt vad ngon annan tycker! Mina vnner och kollegor sger dagis. Har en vn som jobbat p det och hon bryr sig inte att jag sger dagis. Vet att hon sjlv tycker det r charmigt. Nog om det, ni frstr min pong. S hoppa inte p mig nr jag skriver dagis i framtiden! Hihi. Kram och god morgon!

Det hr kommer att vara jag frvrigt 🙈 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.