Landstlle

Jag har vxt upp p landet, i princip och jag lyckas alltid dras tillbaka. Jag trivs s bra, hela min sjlv blir varm. Jag har sen jag var i mammas mage varit uppe i Kalix, Lule och plnge dr mina kusiner och mormor och morfar bor. Min mormor finns inte lngre. Men morfar r kvar dr uppe och vi ska ka och hlsa p snart. Vi har iallafall spenderat alla hgtider och lov i Norrland tills vi blev ldre. D blev det svrare att ka upp. Istllet brjade vi vara p Mja vldigt mycket som ligger i Stockholms skrgrd. Farmor och farfar hade ett hus dr ute som dom hade byggt. Pappa och hans bror & syster delade p huset och firade alltid midsommar dr. I flera flera r… tills dom inte fanns lngre och d valde papps syskon tyvrr att slja huset. Pappa hade inte rd att kpa ut det. Fruktansvrt trist och det gr ont i sjlen att allt hela tiden ska handla om pengar. Vi ville s grna ha kvar det. Drfr vill jag nu kpa ett sommarstlle till oss. En liten stuga dr Filippa ocks kan tillbringa sin sommar som jag fick. ka flakmoppe fr att handla godis. nskar att jag kunde ta tillbaka huset frn dom som kpte det… gr s ont i hjrtat att g frbi huset. 

Jag funderar p om vi ska kpa ett stlle i Karlstad. Bde jag och Bjrn har vnner dr nere s det lockar mste jag sga. Vem vet vad framtiden har att erbjuda? Ett sommarstlle ska vi iallafall ha! Det hr huset ligger i Karlstad och kostar knappt 1milj. 

Vilken drm!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.