Drottninggatan 

Gokväll! 

Haft fullt upp idag. Varit i stan med syster & mamma. Vi gick förbi Åhlens i stan… det var så overkligt även fast det var framför ögonen på mig. Fruktansvärt. Aldrig sett något liknande. Det var lite otäckt att gå på gatan faktiskt. Kände sånt otroligt obehag i hela kroppen. Dom som var där när det hände lär aldrig gå där igen. Kändes i hela nacken …… å man tittade runt sin omgivning hela tiden. Usch. Jag hoppas det aldrig händer igen …. 

För att försöka prata om annat så hade vi en väldigt trevlig dag och det avslutades med fika hemma hos oss. Markus är kvar och har myst massor med lilla Filippa. Det är så fint att se vilken fantastisk familj Filippa har omkring sig. Jag har lagt tjejen för natten och ska bege mig ner till varadagarummet och kolla på någon serie. Hoppas ni får en fin helg! 


Såg den här klänningen inne på hennes & Mauritz. Såååå himla söt! Filippa är dock lite för liten och jag har ingen aning vad hon kommer ha för storlek nästa år. Men kommer säkert hitta en minst lika söt klänning då! (: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.