Drottninggatan

Gokvll! 

Haft fullt upp idag. Varit i stan med syster & mamma. Vi gick frbi hlens i stan… det var s overkligt ven fast det var framfr gonen p mig. Fruktansvrt. Aldrig sett ngot liknande. Det var lite otckt att g p gatan faktiskt. Knde snt otroligt obehag i hela kroppen. Dom som var dr nr det hnde lr aldrig g dr igen. Kndes i hela nacken …… man tittade runt sin omgivning hela tiden. Usch. Jag hoppas det aldrig hnder igen …. 

Fr att frska prata om annat s hade vi en vldigt trevlig dag och det avslutades med fika hemma hos oss. Markus r kvar och har myst massor med lilla Filippa. Det r s fint att se vilken fantastisk familj Filippa har omkring sig. Jag har lagt tjejen fr natten och ska bege mig ner till varadagarummet och kolla p ngon serie. Hoppas ni fr en fin helg! 


Sg den hr klnningen inne p hennes & Mauritz. S himla st! Filippa r dock lite fr liten och jag har ingen aning vad hon kommer ha fr storlek nsta r. Men kommer skert hitta en minst lika st klnning d! (: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.