Långfredag


Den här dagen har varit lång och rolig! Lavendel och Lilly har varit här och busat idag. Så söta tillsammans att man nästan fäller en tår! Efter många timmar (som alltid flyger iväg) så var det dags för dom att ta sig hemmåt och någon timme efter det kom min syster och fina Estelle hit. Vi väntade in Björn också så blev det tacos till middag, mums! 

Tjejerna bestämde sig för att dra ut på stan så jag fick agera frisör och makeup-artist (back to work!) superkul! Efter det blev det ett bad för lilla Filippa och nu sitter jag här i garderobsrummet (walk in closet..) och undrar om jag ska börja vika tvätt eller inte (?) För att ha väldigt lågt blodvärde på 90 som egentligen ska ligga på 120 så är der ganska sjukt att jag en överväger att städa…. det blir nog sängen! Hoppas ni har en fin fredag! <3 

Klassikern; jag skrattar ihjäl mig när Lilly håller på såhär , Filippa tycker motsatsen haha.. 

Avslutar detta med en helt underbar bild på Lilly! Hennes blick är ALLT! :D 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.