Lngfredag


Den hr dagen har varit lng och rolig! Lavendel och Lilly har varit hr och busat idag. S sta tillsammans att man nstan fller en tr! Efter mnga timmar (som alltid flyger ivg) s var det dags fr dom att ta sig hemmt och ngon timme efter det kom min syster och fina Estelle hit. Vi vntade in Bjrn ocks s blev det tacos till middag, mums! 

Tjejerna bestmde sig fr att dra ut p stan s jag fick agera frisr och makeup-artist (back to work!) superkul! Efter det blev det ett bad fr lilla Filippa och nu sitter jag hr i garderobsrummet (walk in closet..) och undrar om jag ska brja vika tvtt eller inte (?) Fr att ha vldigt lgt blodvrde p 90 som egentligen ska ligga p 120 s r der ganska sjukt att jag en vervger att stda…. det blir nog sngen! Hoppas ni har en fin fredag! <3 

Klassikern; jag skrattar ihjl mig nr Lilly hller p shr , Filippa tycker motsatsen haha.. 

Avslutar detta med en helt underbar bild p Lilly! Hennes blick r ALLT! :D 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.