Valborg

Hej mina vnner <3

Hoppas ni har haft en fin dag och Valborg! I r firar vi ingen. Filippa nattas vid 8-9 tiden och det r ungefr d alla brasor tnts. Men vi hnger absolut inte lpp fr det. Vi har haft en supermysig dag i Waxholm. tit god mat och avslutade med en glass i solen. Filippa fick ocks smaka, mmmmm sa hon!

Jag har nog aldrig lyckats ta upp en hel mjukglass ngon gng men idag slank den ner! S nu blir det inget mer gotti p hela veckan!

Markus & Julia r hr och snart ska lilla tjejen f sitt kvllsbad s fr vi se om jag orkar hlla mig vaken. Jag r s fruktansvrt trtt nu fr tiden och jag har bara mig sjlv att skylla. Mste ta mina jrntabletter…. men blir lite stopp i kistan av dessa s mste dricka cklig laxerande dricka…. men … frhoppningsvis behver jag inte hlla p med detta s lnge. :/ trevlig Info va? Haha. Men hr r vi inte blyga! Kram p er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.