Valborg

Hej mina vänner <3

Hoppas ni har haft en fin dag och Valborg! I år firar vi ingen. Filippa nattas vid 8-9 tiden och det är ungefär då alla brasor tänts. Men vi hänger absolut inte läpp för det. Vi har haft en supermysig dag i Waxholm. Ätit god mat och avslutade med en glass i solen. Filippa fick också smaka, mmmmm sa hon! 

Jag har nog aldrig lyckats äta upp en hel mjukglass någon gång men idag slank den ner! Så nu blir det inget mer gotti på hela veckan! 

Markus & Julia är här och snart ska lilla tjejen få sitt kvällsbad så får vi se om jag orkar hålla mig vaken. Jag är så fruktansvärt trött nu för tiden och jag har bara mig själv att skylla. Måste äta mina järntabletter…. men blir lite stopp i kistan av dessa så måste dricka äcklig laxerande dricka…. men … förhoppningsvis behöver jag inte hålla på med detta så länge. :/  trevlig Info va? Haha. Men här är vi inte blyga! Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.