Nu så! 

Förbaskat. Bloggen har inte fungerat…. men nu så. Idag har iallfal jag varit hemma med min älskade bebis å fina lillasyster. Vi har ätit god mat och lekt med Filippa. Hon åkte hem för några timmar sen och nu väntar jag in Björn som varit på bio med sin bror. 

Många som frågar om Filippa kan sitta väldigt ofta och om hon kryper … nej hon gör inget av dessa … hon har aldrig övat på att sitta för att hon kaskadspyr hela tiden och det kommer extra mycket när hon sitter…. så vi gör det väldigt sällan. Å kryper gör hon inte för att hon inte förstått hur hon ska ta sig fram än .. å blir sååå sur å ligger och sprattlar som en säl.. haha! 

Men hon gillar att ”gå” när man hjäper till lite. Å kan stå upp själv om hon håller i sig! 

Jag har inte bråttom iallfal. Hon är pigg å glad ! Det är huvudsaken’ (: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.