Nu s!

Frbaskat. Bloggen har inte fungerat…. men nu s. Idag har iallfal jag varit hemma med min lskade bebis fina lillasyster. Vi har tit god mat och lekt med Filippa. Hon kte hem fr ngra timmar sen och nu vntar jag in Bjrn som varit p bio med sin bror. 

Mnga som frgar om Filippa kan sitta vldigt ofta och om hon kryper … nej hon gr inget av dessa … hon har aldrig vat p att sitta fr att hon kaskadspyr hela tiden och det kommer extra mycket nr hon sitter…. s vi gr det vldigt sllan. kryper gr hon inte fr att hon inte frsttt hur hon ska ta sig fram n .. blir s sur ligger och sprattlar som en sl.. haha! 

Men hon gillar att ”g” nr man hjper till lite. kan st upp sjlv om hon hller i sig! 

Jag har inte brttom iallfal. Hon r pigg glad ! Det r huvudsaken’ (: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.