Helt slut.

Hej p er! 

Jag trodde klockan var mycket mer haha. Har varit vaken sen 7 och hrjat. Klockan 9 kom grannen frbi med sin son Leo p 1 r & 3 mn  och vi tog en promenad till lekparken och va dr ett tag. Sen bestmde vi oss fr att promenera i skogen ocks. S vi var ute ett ganska bra tag. Efter det bt jag om och gav tjejen lite lunch och kte till Tby centrum. Hlsade p kollegor, hmtade ut hennes medicin och kpte massa klmmisar till tjejen. Vi kom hem fr ngon timme sen och nu somnade hon fr frsta gngen p hela dagen. S nu ska jag lta henne sova tills hon vaknar av sig sjlv. Sitter p Bjrns sng och den lter ngot fruktansvrt nr man rr sig. Hoppas hon inte vaknar….. nska mig lycka till!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.