Helt slut.

Hej på er! 

Jag trodde klockan var mycket mer haha. Har varit vaken sen 7 och härjat. Klockan 9 kom grannen förbi med sin son Leo på 1 år & 3 mån  och vi tog en promenad till lekparken och va där ett tag. Sen bestämde vi oss för att promenera i skogen också. Så vi var ute ett ganska bra tag. Efter det böt jag om och gav tjejen lite lunch och åkte till Täby centrum. Hälsade på kollegor, hämtade ut hennes medicin och köpte massa klämmisar till tjejen. Vi kom hem för någon timme sen och nu somnade hon för första gången på hela dagen. Så nu ska jag låta henne sova tills hon vaknar av sig själv. Sitter på Björns säng och den låter något fruktansvärt när man rör sig. Hoppas hon inte vaknar….. önska mig lycka till!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.