Gteborg

Hej fina ni! 

Har verkligen haft fullt upp dom senaste dagarna. Har varit allt frn bowling, till min och Bjrns dag och i helgen var jag i Gteborg. Helt slut ….  men roligt har jag haft. Saknat Filippa ngot enormt. Speciellt nr man varit med lilla pyret frn dag 1 24/7. 

Hursomhaver. Hade vi riktigt kul i Gteborg. Ord kan verkligen inte beskriva resan. Vi bodde i en superfin lgenhet precis p avenyn. S vi hade nra till precis allting. Lrdagen var vi p Liseberg och samtidigt fick vi en inbjudan till summerburst s vi rrde p flsket dit istllet. Vi fick vara p cabana. Det var verkligen s vrt och behvde aldrig st i k till dricka d de fanns vis vrt bord. Samt att toaletten var S frsch och tog ca 5 min jmfrt med typ 15-20 i vanliga fall. Men vi hade s roligt ven om Gteborg inte r ngot fr mig. Stockholm i mitt hjrta, verkligen! Hr r ngra bilder frn helgen. Vi hade s sjukt roligt s glmde fota….  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.