Göteborg 

Hej fina ni! 

Har verkligen haft fullt upp dom senaste dagarna. Har varit allt från bowling, till min och Björns dag och i helgen var jag i Göteborg. Helt slut ….  men roligt har jag haft. Saknat Filippa något enormt. Speciellt när man varit med lilla pyret från dag 1 24/7. 

Hursomhaver. Hade vi riktigt kul i Göteborg. Ord kan verkligen inte beskriva resan. Vi bodde i en superfin lägenhet precis på avenyn. Så vi hade nära till precis allting. Lördagen var vi på Liseberg och samtidigt fick vi en inbjudan till summerburst så vi rörde på fläsket dit istället. Vi fick vara på cabana. Det var verkligen så värt och behövde aldrig stå i kö till dricka då de fanns vis vårt bord. Samt att toaletten var Såå fräsch och tog ca 5 min jämfört med typ 15-20 i vanliga fall. Men vi hade så roligt även om Göteborg inte är något för mig. Stockholm i mitt hjärta, verkligen! Här är några bilder från helgen. Vi hade så sjukt roligt så glömde fota….  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.