Underbara ni

Glömmer bort er. Känner mig så elak. Vet att det är en hel del som faktiskt är här inne och kikar. Men för tillfället är livet i vägen och jag klagar absolut inte. Men för er som vill följa mig lite mer så heter jag Fridalsundqvist på instagram & snapchat där jag är aktiv i princip varje dag. (: 

Idag fick vi hem ett paket med nappar från Twistshake. Alltså! Wow! Flippis lätt – mmmmm å log när hon fick testa å blev tokig när jag tog den ifrån henne när det var dags att äta… Jag rekommenderar dessa starkt! Om ni anger koden Fridalsundqvist20 i kassan så får ni 20% på hela sortimentet. In och köp!!  https://twistshake.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.