Midsommar

Hej på er! 

Hoppas ni har haft en underbar midsommar och att baksmällan inte är allt för bedrövlig! Vi har haft en helt underbar midsommar med Björns föräldrar, Lavendel & Lilly. Självklart var min Björn & lilla Hugo också med! Vi var ute på resarö och firade med sång och dans. Sen åkte vi hem till oss i Täby för middag. Tiden går så otroligt fort. Vilket betyder att man har haft roligt! Full rulle med två små troll! 

Busminen<3

Här är min fantastiska framtida man med vår lilla myra. Betyder allt för mig <3 

Jag & Lavendel med tjejerna. Det var verkligen inte lätt att få alla att titta in i kameran samtidigt, haha! Jag är så glad att jag har lärt känna henne, vi klickar så himla bra och har superkul ihop! Å tjejerna är helt bedårande tillsammans! 

Det kom fram en liten flicka till Filippa och sa att hon var det sötaste hon sett. Hon pussade och kramade F och blev helt intill sig! Det fick mig att längta till att få ge ett syskon <3

Tjejerna delade vagn för att spara plats i bilen , vilket det gjorde! Det gick superbra att ha tjejerna brevid varandra, creed till er med tvillingar! Tur vi var många som kunde turas om att dra! Det var många uppförsbackar…

Idag känns det som söndag av någon anledning. Jag och Björn har varit hemma och tänker fortsätta vara det. Tror Markus (Björns bror) kommer förbi senare. Men idag blir det iallfal gos hemma. Trist väder = MYS<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.