Midsommar

Hej p er! 

Hoppas ni har haft en underbar midsommar och att baksmllan inte r allt fr bedrvlig! Vi har haft en helt underbar midsommar med Bjrns frldrar, Lavendel & Lilly. Sjlvklart var min Bjrn & lilla Hugo ocks med! Vi var ute p resar och firade med sng och dans. Sen kte vi hem till oss i Tby fr middag. Tiden gr s otroligt fort. Vilket betyder att man har haft roligt! Full rulle med tv sm troll! 

Busminen<3

Hr r min fantastiska framtida man med vr lilla myra. Betyder allt fr mig <3 

Jag & Lavendel med tjejerna. Det var verkligen inte ltt att f alla att titta in i kameran samtidigt, haha! Jag r s glad att jag har lrt knna henne, vi klickar s himla bra och har superkul ihop! tjejerna r helt bedrande tillsammans! 

Det kom fram en liten flicka till Filippa och sa att hon var det staste hon sett. Hon pussade och kramade F och blev helt intill sig! Det fick mig att lngta till att f ge ett syskon <3

Tjejerna delade vagn fr att spara plats i bilen , vilket det gjorde! Det gick superbra att ha tjejerna brevid varandra, creed till er med tvillingar! Tur vi var mnga som kunde turas om att dra! Det var mnga uppfrsbackar…

Idag knns det som sndag av ngon anledning. Jag och Bjrn har varit hemma och tnker fortstta vara det. Tror Markus (Bjrns bror) kommer frbi senare. Men idag blir det iallfal gos hemma. Trist vder = MYS<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.