Tacksam

Ibland , vldligt ofta behover jag nypa mig sjlv i armen. r hon verkligen min? r den hr underbara lilla mnniskan min bebis? Jag blir helt varm i kroppen av krlek och lycka! Hon r hela min vrld.  Varje dag lr jag mig ngot nytt om henne, hon likas. Att f de hur hon fr varje dag som gr lr sig saker , p egen hand. Hon vxer verkligen upp, framfr gonen p mig. Jag tnker tillbaka p nr hon var pytteliten….. jag minns det knappt. Spola tillbaka ngon. Jag vill aldrig mer g tillbaka till mitt jobb. Jag nskar jag kunde vara med henne VARJE dag! Det gr nstan lite ont i mitt hjrta, ven om jag r lycklig. r det normalt att det ska gra ont? Det r kanske s, s som alla sger – att krlek gr ont, att det gr ont att lska ngon s mycket. Precis som jag knner fr hennes pappa, min sambo och framtida man. r s lyckligt lottad. Min fina familj! Vad har jag gjort fr att frtjna detta! <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.