Mitt jobb

Goddag fina ni <3 

Mnga har varit lite nyfikna p vad jag jobbar med. Tnkte jag skulle dela med mig av vad jag exakt jobbar (jobbade) med innan mammaledigheten. 

Innan jag gick p min ledighet var jag ansvarig fr Este Lauder p hlns i Tby Centrum. Innan det jobbade jag ocks som ansvarig fr Biotherm. Har ven samtidigt som detta jobbat lite extra fr Bobbi Brown p olika varuhus , mesta dels inne i City. Innan detta hade jag Body Shop. Precis nu innan jag gick p ledigheten blev det vldigt mycket ndringar p jobbet. Mnga slutade och ledningen (cheferna) osv byttes ut och jag har ftt byta mrke . S nr jag kommer ska jag ha hand om Clinique och ansvara fr den. Ska bli spnnande att testa p ngot nytt. ven om jag i princip kan allting om mrket men har aldrig varit ansvarig. Sjvklart har tanken slagit om jag ska g tillbaka eller ej. Men just nu i brjan nr Filippa r s liten och ska brja p dagis sen s vill jag ha ett jobb nra hem. Sen fr vi se vad framtiden har att erbjuda. Har Trotts allt jobbat med detta i 7 r. Snart dags fr nya utmaningar! Men just nu r jag njd med det jag har ! 

Hr var jag gravid i 9:e mnaden. 2 dagar ver tiden, 2 dagar senare kom hon! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.