Mitt jobb

Goddag fina ni <3 

Många har varit lite nyfikna på vad jag jobbar med. Tänkte jag skulle dela med mig av vad jag exakt jobbar (jobbade) med innan mammaledigheten. 

Innan jag gick på min ledighet var jag ansvarig för Esteé Lauder på Åhléns i Täby Centrum. Innan det jobbade jag också som ansvarig för Biotherm. Har även samtidigt som detta jobbat lite extra för Bobbi Brown på olika varuhus , mesta dels inne i City. Innan detta hade jag Body Shop. Precis nu innan jag gick på ledigheten blev det väldigt mycket ändringar på jobbet. Många slutade och ledningen (cheferna) osv byttes ut och jag har fått byta märke . Så när jag kommer ska jag ha hand om Clinique och ansvara för den. Ska bli spännande att testa på något nytt. Även om jag i princip kan allting om märket men har aldrig varit ansvarig. Sjävklart har tanken slagit om jag ska gå tillbaka eller ej. Men just nu i början när Filippa är så liten och ska börja på dagis sen så vill jag ha ett jobb nära hem. Sen får vi se vad framtiden har att erbjuda. Har Trotts allt jobbat med detta i 7 år. Snart dags för nya utmaningar! Men just nu är jag nöjd med det jag har ! 

Här var jag gravid i 9:e månaden. 2 dagar över tiden, 2 dagar senare kom hon! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.