Reflux

Ni ver sker redan d jag tidigare berttat att Filippa haft reflux. Vi har haft det jttejobbigt nr det gller hennes krkande…. Lkarbesk hit & dit i snart 10 mnaders tid d det har varit extremt. Vi har inte kunnat kpa allt fr dyra klder d hon bara krks ner allt & blir helt frstrt…. Men nu utan att sl i tr , s tror jag verkligen att det brjar ta sig mot sitt slut. Hon krks fortfarande ngon gng efter maten. Men inga kaskad hela tiden som frut. Jag hoppas verkligen att det hller i sig!! Det har verkligen varit jobbigt. ven om det kanske inte lter som det. Men vi har aldrig kunnat ha henne i vr sng lnge, inte i soffan. Ingenstans… hennes sng spydde hon ner jmt ocks s jag fick byta lakan hela tiden… Nr man var ivg spydde hon… ja man mste nstan vara med om det fr att frst… Men hll tummarna fr oss nu!!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.