Reflux

Ni ver säker redan då jag tidigare berättat att Filippa haft reflux. Vi har haft det jättejobbigt när det gäller hennes kräkande…. Läkarbesök hit & dit i snart 10 månaders tid då det har varit extremt. Vi har inte kunnat köpa allt för dyra kläder då hon bara kräks ner allt & blir helt förstört…. Men nu utan att slå i trä , så tror jag verkligen att det börjar ta sig mot sitt slut. Hon kräks fortfarande någon gång efter maten. Men inga kaskad å hela tiden som förut. Jag hoppas verkligen att det håller i sig!! Det har verkligen varit jobbigt. Även om det kanske inte låter som det. Men vi har aldrig kunnat ha henne i vår säng länge, inte i soffan. Ingenstans… hennes säng spydde hon ner jämt också så jag fick byta lakan hela tiden… När man var iväg spydde hon… ja man måste nästan vara med om det för att förstå… Men håll tummarna för oss nu!!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.