Bebisdejt!

Hej fina ni! 

Hoppas ni har en bra helg! 

Igr vad jag och Filippa p besk hos Andrea & Charlie. Vi var dr vid halv 8 p morgonen redan (livet med smbarn) och Andrea hade gjort s mysig frukost till oss! Vi gosade med vra sm heeela dagen! S mysigt ! Charlie och Filippa r s sta! Min tjej r dock helt vild s lilla C blir ledsen nr hon flnger runt… medans han bara ville pussas gosa… nej d brjar min tjej slss haha! Bortgett frn det ger hon lite krlek till och frn! Efter en lng dag tillsammans kom pappa Bjrn hntade oss! Vi skulle skynda oss hem fr att f frmmande en stund men vi fastnade i hemska ker i ver en timme… F dckade kan man sga…. S nr vi skulle natta henne sen vid 7 tiden ville hon upp leka….. 

Inatt gick det bttre! Nu ska jag frska sova, i morgon blir det en liten utflykt. Kram p er! 

Hur sta r dom inte?! 😍😍😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.