Bebisdejt!

Hej fina ni! 

Hoppas ni har en bra helg! 

Igår vad jag och Filippa på besök hos Andrea & Charlie. Vi var där vid halv 8 på morgonen redan (livet med småbarn) och Andrea hade gjort såååå mysig frukost till oss! Vi gosade med våra små heeela dagen! Såå mysigt ! Charlie och Filippa är såååå söta! Min tjej är dock helt vild så lilla C blir ledsen när hon flänger runt… medans han bara ville pussas å gosa… nej då börjar min tjej slåss haha! Bortgett från det ger hon lite kärlek till och från! Efter en lååång dag tillsammans kom pappa Björn å häntade oss! Vi skulle skynda oss hem för att få främmande en stund men vi fastnade i hemska köer i över en timme… F däckade kan man säga…. Så när vi skulle natta henne sen vid 7 tiden ville hon upp å leka….. 

Inatt gick det bättre! Nu ska jag försöka sova, i morgon blir det en liten utflykt. Kram på er! 

Hur söta är dom inte?! 😍😍😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.