Söndag & Reflux

Hej! 

Jag hinner endast skriva om kvällarna har jag märkt. Men bättre än ingenting. Ska verkligen försöka lägga upp mer under dagarna. 

Jag tänkte kort berätta om vår ”resa” när det fäller Filippas reflux. 

Vi har haft det kämpigt med henens spyor. I början var det EXTREMT. Stackarn kaskadspydde hela hela tiden & jag fick byta kläder jämt & ständigt, inklusive Filippa. Kunde knappt lämna dörren då jag visste hur mycket hon kräktes om dagarna. Efter många besök hos olika läkare , och då menar jag många besök…. Fick vi testa på olika mediciner & efter tredje försöket fick vi testa på nexium som har funkat super! Detta äter hon än idag men endast 25%. Vi håller äntligen på att trappa ner. Tyvärr märker jag att kräkningarna kommer tillbaka… Men som jag nämnde tidigare kan det gå en hel dag utan att hon kräks… 

Vi har även röntgat tjejen på Astridlingrens Sjukhus & det visade som tur var inget allvarligt men doktorn sa att det är reflux hon har. 

För er som inte vet vad reflux är; det är när magmunnen inte är fullt utvecklad. Det ”täpper” inte till. Tex när vi vuxna rapar eller får sura uppstötningar så istället kräks Filippa för det finns inget stopp…. usch tycker så synd om henne. Men vi håller ut! Det finns ju så myxket värre saker att oroa sig över. Men vi hoppas verkligen att detta tar slut snart. Det sorligaste är när andra backar pga att hon spyr. Det skär i mitt hjärta. Stackars liten kan inte rå för… men jag förstår. Ingen vill ju ha spya på sig :( 

Så håll tummarna för oss att detta snart går över! Då ska hela familjen fira genom att äntligen få åka till ett badhus & busa! Godnatt & massa kärlek! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.