Sndag & Reflux

Hej! 

Jag hinner endast skriva om kvllarna har jag mrkt. Men bttre n ingenting. Ska verkligen frska lgga upp mer under dagarna. 

Jag tnkte kort bertta om vr ”resa” nr det fller Filippas reflux. 

Vi har haft det kmpigt med henens spyor. I brjan var det EXTREMT. Stackarn kaskadspydde hela hela tiden & jag fick byta klder jmt & stndigt, inklusive Filippa. Kunde knappt lmna drren d jag visste hur mycket hon krktes om dagarna. Efter mnga besk hos olika lkare , och d menar jag mnga besk…. Fick vi testa p olika mediciner & efter tredje frsket fick vi testa p nexium som har funkat super! Detta ter hon n idag men endast 25%. Vi hller ntligen p att trappa ner. Tyvrr mrker jag att krkningarna kommer tillbaka… Men som jag nmnde tidigare kan det g en hel dag utan att hon krks… 

Vi har ven rntgat tjejen p Astridlingrens Sjukhus & det visade som tur var inget allvarligt men doktorn sa att det r reflux hon har. 

Fr er som inte vet vad reflux r; det r nr magmunnen inte r fullt utvecklad. Det ”tpper” inte till. Tex nr vi vuxna rapar eller fr sura uppsttningar s istllet krks Filippa fr det finns inget stopp…. usch tycker s synd om henne. Men vi hller ut! Det finns ju s myxket vrre saker att oroa sig ver. Men vi hoppas verkligen att detta tar slut snart. Det sorligaste r nr andra backar pga att hon spyr. Det skr i mitt hjrta. Stackars liten kan inte r fr… men jag frstr. Ingen vill ju ha spya p sig :( 

S hll tummarna fr oss att detta snart gr ver! D ska hela familjen fira genom att ntligen f ka till ett badhus & busa! Godnatt & massa krlek! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.