Svea vaccin

Gokvll fina ni! 

Vilken fruktansvrt frkylning jag har kt p allts! Kan knappt andas, knner hur det trycker upp i bihlorna…. 

Men jag har Trotts detta varit hos Svea vaccin med Filippa. Vi ker ju snart utomlands och av rekommendation frn barnmorskan tyckte hon att det var ndvndigt. Inte ett knyst. Litet pip gjorde hon. Sen tittade hon upp p mig & log. Vad r det fr fel p min unge? Haha 😅 

Efter det kte vi hem igen & t lite lunch ihop. Vilade och tittade p bamse & helt pltsligt stngdes allting av… dr gick elen fr 50000 gngen … nackdelen med att bo i nybyggt omrde … S vi ringde pappa Bjrn bestmde trff p leklandet. Dr fanns iallfal el. S vi r middag allihopa och passade p att leka lite. Filippa skriker & skrattar s mycket nr hon ker i kanorna 😂 Helt underbart! 

Nu sger jag tack fr idag! Ska snora ner kudden! Kram p er! ?

?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.