Svea vaccin

Gokväll fina ni! 

Vilken fruktansvärt förkylning jag har åkt på alltså! Kan knappt andas, känner hur det trycker upp i bihålorna…. 

Men jag har Trotts detta varit hos Svea vaccin med Filippa. Vi åker ju snart utomlands och av rekommendation från barnmorskan tyckte hon att det var nödvändigt. Inte ett knyst. Litet pip gjorde hon. Sen tittade hon upp på mig & log. Vad är det för fel på min unge? Haha 😅 

Efter det åkte vi hem igen & åt lite lunch ihop. Vilade och tittade på bamse & helt plötsligt stängdes allting av… där gick elen för 50000 gången … nackdelen med att bo i nybyggt område … Så vi ringde pappa Björn å bestämde träff på leklandet. Där fanns iallfal el. Så vi år middag allihopa och passade på att leka lite. Filippa skriker & skrattar såååå mycket när hon åker i kanorna 😂 Helt underbart! 

Nu säger jag tack för idag! Ska snora ner kudden! Kram på er! ?

?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.