ppna frskolan & ett felkp..

Hej hjrtisar! 

Idag har jag och min smula varit p ppna frskolan frn klockan 13:00-15:30. Trffade grannar som bor hr, och som precis flyttat hit! Supertrevliga mammor! Filippa r lika vild & galen som vanligt. Alla killar som va dr brjade tok-bla nr Filippa skrattade (skrek) haha! Men vad roligt hon hade! Massa leksaker att stoppa i munnen! En av bebisarna som hette Ebba fastnade F fr. Eller, dom fann varandra snarare. Vi ska dit igen nsta vecka! 


Idag hntade jag mitt paket frn chiquelle. Kan ngon frklara fr mig hur jag tnkte nr jag bestllde denna? Inte alls…. Det r prlor… behver inte sga mer men den skickas iallafall tillbaka! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.