Öppna förskolan & ett felköp..

Hej hjärtisar! 

Idag har jag och min smula varit på öppna förskolan från klockan 13:00-15:30. Träffade grannar som bor här, och som precis flyttat hit! Supertrevliga mammor! Filippa är lika vild & galen som vanligt. Alla killar som va där började tok-böla när Filippa skrattade (skrek) haha! Men å vad roligt hon hade! Massa leksaker att stoppa i munnen! En av bebisarna som hette Ebba fastnade F för. Eller, dom fann varandra snarare. Vi ska dit igen nästa vecka! 


Idag häntade jag mitt paket från chiquelle. Kan någon förklara för mig hur jag tänkte när jag beställde denna? Inte alls…. Det är pärlor… behöver inte säga mer men den skickas iallafall tillbaka! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.