10 saker du inte visste om mig…

• Jag kan inte sova om lakanet inte är rakt. Är det minsta knöggligt får jag panik! 

• Jag kan inte shotta. Inte för att det händer ofta men har ju många år då man ”försökt” men det vänder lika fort som det åker ner… 

• Jag kan inte sova utan ögonbindel & öronproppar. Det måste vara knäpptyst & kolsvart! Jag vaknar för lätt annars … 

• Jag älskar popcorn, är helt galen i det! Äter det gärna istället för godis! 

• Jag ÄLSKAR att spela Playstation! Jag har några favoriter , Tomb Raider, Uncharted & Steep! Just nu spelar jag ett skräckspel som heter Untill Dawn. Så spännande! (Även om jag klarar det två gånger innan) 

• Jag avskyr fötter. Tycker fötter är så himla äckligt. Tycker inte ens om mina egna… vet inte vad det är för fel, men jag ogillar det bara… 

• Jag använder ALDRIG smycken. MEN jag har äntligen börjat göra det. Fick superfina smycken på min födelsedag av mina fina vänner & använder dem ibland. Tror det är en vanesak när jag aldrig använt det innan. 

• Jag tycker inte om att gå i affärer längre. Jag får panik när det är för mycke folk & tycker alla säljare nu för tiden är så fruktansvärt otrevliga! Eller så är det jag som sänder ut dåliga vibbar…. haha. 

• Är jättedålig på att tvätta… vi har såååå mycke tvätt hemma hela tiden och jag hinner aldrig med all tvätt…. så jobbigt. För jag älskar när det är städat…. 

• Jag har gått i 4 olika skolor (efter dagis) Vi har flyttat en del :) 

Nu vet ni lite onödig info om mig! Kram fina! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.