Bio, krftor & fdelsedagsfirande.

Hej p er <3 

Jag r helt slut s ska fatta mig kort. 

I helgen har jag varit p bio med Josefin & vi sg filmen DET (IT). Allts, jag r inte rdd fr clowner s filmen var inte lskig alls. Men den var helt okej. :) Hade iallfal supermysigt med fin vn. Efter bion kte vi hem till mig, t fika pratade sedan oss till smns. Idag sndag t vi krftor tillsammans, s gott! Efter det kte vi till Bjrns syster Catarina som fyllt r & t s god mat och marngtrta! Fantastiskt god! Nu ligger jag i sngen och ska faktiskt sova… klockan r 20:30. Man fr sova d! Hoppas ni haft en underbar helg! Det har jag! I morgon kommer mamma gosar! Puss kram p er! 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.