Bio, kräftor & födelsedagsfirande. 

Hej på er <3 

Jag är helt slut så ska fatta mig kort. 

I helgen har jag varit på bio med Josefin & vi såg filmen DET (IT). Alltså, jag är inte rädd för clowner så filmen var inte läskig alls. Men den var helt okej. :) Hade iallfal supermysigt med fin vän. Efter bion åkte vi hem till mig, åt fika pratade sedan oss till sömns. Idag söndag åt vi kräftor tillsammans, så gott! Efter det åkte vi till Björns syster Catarina som fyllt år & åt sååå god mat och marängtårta! Fantastiskt god! Nu ligger jag i sängen och ska faktiskt sova… klockan är 20:30. Man får sova då! Hoppas ni haft en underbar helg! Det har jag! I morgon kommer mamma å gosar! Puss å kram på er! 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.