Vänner 

Alltså ska klarlägga en sak. 

Någon nämnde till mig förut. Shit Frida vad du har många vänner, hur orkar du? 

Jag känner väldigt mycket folk. Det gör jag. Jag tycker om många av dom. Men helt ärligt är inte alla vänner (enligt mig)..

 En vän är någon som visar intresse, bryr sig om osv. Idag gör dem flesta det väldigt enkelt för mig att räknas bort i vissa situationen. Jag orkar inte lägga ner tiden helt enkelt. Jag lägger ner min tid till dom som visar för mig att dom bryr sig! Anledningen till att jag känner många är för att jag dels gått på 4 skolor & jobbat på många ställen , vilket har lett till mycke härliga människor! Jag pekar inte ut någon , absolut inte. Men jag kan inte prioritera allihop ( för att vara snäll ) Jag måste tänka långsiktigt , vad som känns bra för MIG ! <3 Punk på det! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.