Vnner

Allts ska klarlgga en sak. 

Ngon nmnde till mig frut. Shit Frida vad du har mnga vnner, hur orkar du? 

Jag knner vldigt mycket folk. Det gr jag. Jag tycker om mnga av dom. Men helt rligt r inte alla vnner (enligt mig)..

 En vn r ngon som visar intresse, bryr sig om osv. Idag gr dem flesta det vldigt enkelt fr mig att rknas bort i vissa situationen. Jag orkar inte lgga ner tiden helt enkelt. Jag lgger ner min tid till dom som visar fr mig att dom bryr sig! Anledningen till att jag knner mnga r fr att jag dels gtt p 4 skolor & jobbat p mnga stllen , vilket har lett till mycke hrliga mnniskor! Jag pekar inte ut ngon , absolut inte. Men jag kan inte prioritera allihop ( fr att vara snll ) Jag mste tnka lngsiktigt , vad som knns bra fr MIG ! <3 Punk p det! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.