Hittade bilder frn BB

Det skiljer ett dygn mellan bilderna ungefr. Wow. Nr man ser tillbaka. Tnkt vad man gr igenom nr man fder barn. Otroligt hftig upplevelse. Men jag r vldigt rdd fr smrtan nsta gng jag kommer fda… Men det gr trotts allt ganska fort! 

Hr var det full rulle.. (inte) Det gick s lngsamt. Fick ha gymnastik-pass fr att skynda p lite. Resulterade till att jag krktes… Man var inte s speciellt vacker. Men vem bryr sig om det nr ett barn ska tryckas ut! 

Hr mdde jag s fruktansvrt dligt. Hade s sinnesjukt ont. Kunde ju inte sitta ner. Men var s trtt… Det var jttejobbigt… :(  Mnga mnga dagar i konstant smrta …. 

En reaktion på ”Hittade bilder frn BB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.