Hittade bilder från BB

Det skiljer ett dygn mellan bilderna ungefär. Wow. När man ser tillbaka. Tänkt vad man går igenom när man föder barn. Otroligt häftig upplevelse. Men jag är väldigt rädd för smärtan nästa gång jag kommer föda… Men det går trotts allt ganska fort! 

Här var det full rulle.. (inte) Det gick sååååå långsamt. Fick ha gymnastik-pass för att skynda på lite. Resulterade till att jag kräktes… Man var inte så speciellt vacker. Men vem bryr sig om det när ett barn ska tryckas ut! 

Här mådde jag såååå fruktansvärt dåligt. Hade så sinnesjukt ont. Kunde ju inte sitta ner. Men var sååååå trött… Det var jättejobbigt… :(  Måånga många dagar i konstant smärta …. 

En reaktion på ”Hittade bilder från BB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.