Lördag

Hej fina ni! 

Det ekar lite tomt här vissa dagar. Men jag hoppas ni har överseende med det! 🙊

Idag har Björns föräldrar varit hos oss under dagen & björns mamma bakade Såå goda bullar! Jag har ennu inte hunnit äta en hel själv. Var så mätt efter maten så kanske att det blir en till frukosten! Senare mot kvällen åkte jag & min syster och träffade mina kollegor & åt god middag! Sen vart det raka vägen hem i regnrusket! Men det kändes endå kul att komma ut. Även om jag gärna sitter hemma framför tvn. Hihi. Hoppas ni haft en bra dag & kväll! Kram på er! 

Fina Camilla <3 Lyckas aldrig fota när vi är ute men igår gjorde vi det & en bild fick vi iallfal till! Man ser hur trött jag är… #mammalivet 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.