Lrdag

Hej fina ni! 

Det ekar lite tomt hr vissa dagar. Men jag hoppas ni har verseende med det! 🙊

Idag har Bjrns frldrar varit hos oss under dagen & bjrns mamma bakade S goda bullar! Jag har ennu inte hunnit ta en hel sjlv. Var s mtt efter maten s kanske att det blir en till frukosten! Senare mot kvllen kte jag & min syster och trffade mina kollegor & t god middag! Sen vart det raka vgen hem i regnrusket! Men det kndes end kul att komma ut. ven om jag grna sitter hemma framfr tvn. Hihi. Hoppas ni haft en bra dag & kvll! Kram p er! 

Fina Camilla <3 Lyckas aldrig fota nr vi r ute men igr gjorde vi det & en bild fick vi iallfal till! Man ser hur trtt jag r… #mammalivet 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.