Heeelt slut

Björne har varit sååå sjuk den senaste veckan / inne på andra veckan nu. Så jag har behövt ta Filippa varje dag & kväll. Sovit så dåligt och har ingen energi … 

igår behövde jag & Filippa komma ut så vi träffade vår nya vän Frida och hennes dotter Vera & lunchade i Täby centrum. Det var behövligt! Så kul att lära känna nya människor! Å helt underbart att hon bor här! Helt perfekt! 

På lördag är det dags för födelsedagskalas för vårt lilla troll som blir ett år den 31:oktober. Vi firar henne i förväg då vi flyger till USA snart. Det gör lite ont i mammahjärtat att ingen av hennes små vänner kommer att komma .. Alla har saker som kommit i vägen. Förstår att livet kommer emellan! Men det gör lite ont. Tur hon inte förstår iallfal , men jag & Björn gör ju det! Men inte hela världen! Vi har varandra 💕🎈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.