Heeelt slut

Bjrne har varit s sjuk den senaste veckan / inne p andra veckan nu. S jag har behvt ta Filippa varje dag & kvll. Sovit s dligt och har ingen energi … 

igr behvde jag & Filippa komma ut s vi trffade vr nya vn Frida och hennes dotter Vera & lunchade i Tby centrum. Det var behvligt! S kul att lra knna nya mnniskor! helt underbart att hon bor hr! Helt perfekt! 

P lrdag r det dags fr fdelsedagskalas fr vrt lilla troll som blir ett r den 31:oktober. Vi firar henne i frvg d vi flyger till USA snart. Det gr lite ont i mammahjrtat att ingen av hennes sm vnner kommer att komma .. Alla har saker som kommit i vgen. Frstr att livet kommer emellan! Men det gr lite ont. Tur hon inte frstr iallfal , men jag & Bjrn gr ju det! Men inte hela vrlden! Vi har varandra 💕🎈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.