New York!


Knns s himla overkligt… man har i tv rs tid endast pratat on detta & nu r vi hr! Man r lite rubbad av tiden men annars s! 

8,30 min flygningen! Gick helt sinnesjukt bra, allts wow wow wow!! Vilket fantastiskt barn jag har! Vilken liten ngel! Var glad heeeela resan & charmade varje mnniska i nrheten & fick berm frn flera personer som aldrig ngonsin varit med om en snllare bebis p ett plan! D blir man glad! 

Tyckte S synd om henne igr. Nr vi var framme svensk tid var klockan runt 21 p kvllen & kl 15 hr. S svensk tid var hon vaken till klockan 02 inatt. Lilla lilla hjrtat. Men hon sover som en stock just nu! Tror inte der kommer vara ngra problem fr henne att stlla om. Hon r S duktigt iallfal & vi ser fram emot vra tv veckor hr! 

Klockan r 04:22 hr & jag kan inte somna om eftersom den egentligen r runt 10 hemma? Haha. Men ska frska blunda lite till … 

kram p er! & flj instagram fr att se mer! Fridalsundqvist 💕

Hr ser ni p kartan vart vi bor (: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.