New York!


Känns så himla overkligt… man har i två års tid endast pratat on detta & nu är vi här! Man är lite rubbad av tiden men annars så! 

8,30 min flygningen! Gick helt sinnesjukt bra, alltså wow wow wow!! Vilket fantastiskt barn jag har! Vilken liten ängel! Var glad heeeela resan & charmade varje människa i närheten & fick beröm från flera personer som aldrig någonsin varit med om en snällare bebis på ett plan! Då blir man glad! 

Tyckte Såå synd om henne igår. När vi var framme svensk tid var klockan runt 21 på kvällen & kl 15 här. Så svensk tid var hon vaken till klockan 02 inatt. Lilla lilla hjärtat. Men hon sover som en stock just nu! Tror inte der kommer vara några problem för henne att ställa om. Hon är Såå duktigt iallfal & vi ser fram emot våra två veckor här! 

Klockan är 04:22 här & jag kan inte somna om eftersom den egentligen är runt 10 hemma? Haha. Men ska försöka blunda lite till … 

kram på er! & följ instagram för att se mer! Fridalsundqvist 💕

Här ser ni på kartan vart vi bor (: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.