Fisksoppa

Ibland kan jag. Har verkligen mina ”speciella” rtter och en av dem som blir riktigt god r min fisksoppa! Delar med mig av receptet till er (:

 

 

 

 

Recept 6 pers

 • 6 Potatisar
 • 4 Lax-Filer
 • 2 st Torsk
 • 1 Paket rkor
 • 6 Mortter
 • 2 st Purjulk
 • 1 Gullk
 • Grnskans-buljong
 • Fisk-buljong
 • Crme Fresch
 • Matlagningsgrdde
 • 1 Vitlk
 • Grslk

Brja med att hacka potatisen som chips och koka dessa i ca 5-7 minuter p hg vrme ; tillstt salt. Medans detta kokar hacka mortterna och lkarna. Hll sedan i dessa tillsammans med potatisen. Lgg i 2 st buljon (grnsak) & 2 st (fisk) Lt koka i ca 10-15 min. Hll sedan i all fisk samt rkorna tillsammans med 1 msk crme fresh & 1dl matlagningsgrdde. Lt detta sedan koka ihop i ca 15 min till , servera med vitlk mixat med crme fresh & grslk! Smaklig mltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.