Fisksoppa

Ibland kan jag. Har verkligen mina ”speciella” rätter och en av dem som blir riktigt god är min fisksoppa! Delar med mig av receptet till er (:

 

 

 

 

Recept 6 pers

 

 • 6 Potatisar 
 • 4 Lax-Filéer 
 • 2 st Torsk 
 • 1 Paket räkor 
 • 6 Morötter 
 • 2 st Purjulök 
 • 1 Gullök
 • Grönskans-buljong 
 • Fisk-buljong
 • Créme Fresch 
 • Matlagningsgrädde 
 •  1 Vitlök 
 • Gräslök

Börja med att hacka potatisen som chips och koka dessa i ca 5-7 minuter på hög värme ; tillsätt salt. Medans detta kokar hacka morötterna och lökarna. Häll sedan i dessa tillsammans med potatisen. Lägg i 2 st buljon (grönsak) & 2 st (fisk)  Låt koka i ca 10-15 min. Häll sedan i all fisk samt räkorna tillsammans med 1 msk créme fresh & 1dl matlagningsgrädde. Låt detta sedan koka ihop i ca 15 min till , servera med vitlök mixat med créme fresh & gräslök! Smaklig måltid! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.