Måndag

Hej fina ni!

Pjuh… Nu har jag äntligen hoppat upp i sängen. Lång dag. Varit i Täby centrum & handlat vinterkläder till vår lilla dam. Nu kommer hon va varm! Ska testa allting i morgon. Kom lite kräkis när vi kom hem så vågade inte testa…

Träffade Cecilia & hennes underbara son Lennox! Så himla söt! Vi fikade på EH. supermysigt. Sen fick jag för mig att promenera hem vilket jag snabbt fick ångra. Gick rönninge-by vägen hem (vilket är igenom en gård & bara skog) & heeeelt kolsvart. Tur jag inte var kissnödig. Då hade brallan blivit blöt. Gör aldrig om det iallfal….. Jag är livrädd för mörker. Får ont i hela kroppen…

Nu ska jag klia Björne i håret tills han somnar, godnatt på er !

Saknar NY väldigt mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.