Mndag

Hej fina ni!

Pjuh… Nu har jag ntligen hoppat upp i sngen. Lng dag. Varit i Tby centrum & handlat vinterklder till vr lilla dam. Nu kommer hon va varm! Ska testa allting i morgon. Kom lite krkis nr vi kom hem s vgade inte testa…

Trffade Cecilia & hennes underbara son Lennox! S himla st! Vi fikade p EH. supermysigt. Sen fick jag fr mig att promenera hem vilket jag snabbt fick ngra. Gick rnninge-by vgen hem (vilket r igenom en grd & bara skog) & heeeelt kolsvart. Tur jag inte var kissndig. D hade brallan blivit blt. Gr aldrig om det iallfal….. Jag r livrdd fr mrker. Fr ont i hela kroppen…

Nu ska jag klia Bjrne i hret tills han somnar, godnatt p er !

Saknar NY vldigt mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.