NYFIKEN P ANDRAS HEM

Godmorgon! Lilltjejen somnade p vr lilla promenad & d menar jag lilla…. Va ute i 20 minuter nr jag vanligtvis brukar g i 2h… Vet inte om det r rstiden eller om jag bara r lite nere just nu. Kanske en blandning. Jag ska iallfal brja ta D-Vitamin som jag egentligen borde ta ret runt… och jrnsaft. Jag r s trtt hela tiden och jag r ingen trtt person egentligen. Jag lskar att hlla igng och vara verallt. Men senaste halvret har jag bara knt mig seg. Kan ju sjvklart bero p min lilla virvelvind som r verallt. Jag ska iallfal brja med dom tv sakerna s fr vi se!

Tillbaka till rubriken. Nr jag gr i vrt omrde eller ja egentligen vilket omrde som helst s blir jag alltid s himla nyfiken p hur andra bor! Jag vill bara in och titta i varje hus jag gr frbi! Inte fr att jag r ngot creep utan bara inspiration och det verkar s mysigt! Jag kan ju inte vara den enda som knner s? Hihi. Jag behver verkligen lite inspo till vrt hus.. str lite still i huvudet just nu. Men jag gillar det moderna samtidigt som jag knner mig mer hemma med lite gammeldags. Men frsker blanda lite s gott de gr! Hr r lite inspo som jag skulle vilja ha vrt hem! S fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.