NYFIKEN PÅ ANDRAS HEM

Godmorgon! Lilltjejen somnade på vår lilla promenad & då menar jag lilla…. Va ute i 20 minuter när jag vanligtvis brukar gå i 2h… Vet inte om det är årstiden eller om jag bara är lite nere just nu. Kanske en blandning. Jag ska iallfal börja ta D-Vitamin som jag egentligen borde ta året runt… och järnsaft. Jag är sååå trött hela tiden och jag är ingen trött person egentligen. Jag älskar att hålla igång och vara överallt. Men senaste halvåret har jag bara känt mig seg. Kan ju sjävklart bero på min lilla virvelvind som är överallt. Jag ska iallfal börja med dom två sakerna så får vi se!

Tillbaka till rubriken. När jag går i vårt område eller ja egentligen vilket område som helst så blir jag alltid så himla nyfiken på hur andra bor! Jag vill bara in och titta i varje hus jag går förbi! Inte för att jag är något creep utan bara inspiration och det verkar så mysigt! Jag kan ju inte vara den enda som känner så? Hihi. Jag behöver verkligen lite inspo till vårt hus.. står lite still i huvudet just nu. Men jag gillar det moderna samtidigt som jag känner mig mer hemma med lite gammeldags. Men försöker blanda lite så gott de går! Här är lite inspo som jag skulle vilja ha vårt hem! Så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.