Onsdag

Hej fina ni!

Som ni kanske har lagt märke till har min blogg inte fungerar till & från. Men nu verkar det funka igen!

Idag har vi firat min älskade Björnis som fyllt hela 29 år, snart 30!! Åren kommer ikapp nu! Jag hinner nog få alla våra barn innan 30 iallfal, haha! Nejmen vi har sagt två. Så får vi se hur vi känner sen. Två är ju ganska lagom… men hur mysigt med en stor familj! Jag skulle absolut kunna tänka mig tre barn till! Hihi Speciellt om dom blir såhär fantastisk söta & underbara som lilla loppan! Nu har vi avslutat kvällen och ska sova när som… Hoppas lillfisen sover bra.. Hon gick ju på en glasbit tidigare idag stackars. Hon hade ner en tallrik … & trotts att jag dammsög flera flera gånger lyckades en liten bit inte komma med & den skulle ju hon kliva på … men det gick bra! Fick en bamsekram <3 Nu är jag för trött… godnatt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.